Verzenden & retouren

Voorwaarden verzend- en retourregeling van Handelsonderneming H.D.Meester

Verzenden

De verzend- en administratiekosten voor verzending binnen Nederland bedragen 5,95. De verzending van de bestelling wordt uitgevoerd door DHL.

Bij niet thuis zijn wordt de bestelling afgeleverd bij de buren, als dat niet mogelijk is wordt er een nieuwe bezorg poging ondernomen.

Retourneren

U heeft een afkoelperiode van 7 werkdagen, ingaande op de dag na de levering, waarin u zonder opgaaf van reden een product kunt retourneren.   Wij verzoeken u het/de product(en) in de originele verpakking retour te zenden.

Retourneren aanmelden

Alle producten die retour gestuurd worden dienen schriftelijk kenbaar gemaakt te worden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@handelsondernemingmeester.nl . Vermeld hierbij uw naam- en adresgegevens en het/de betreffende product(en).

 

Retourneren en verzendkosten

U kunt uw product(en) terugsturen naar onderstaand retour adres. Wij zullen het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzend- en administratiekosten, terugstorten op uw bankrekening. Wij streven er na dit zo snel mogelijk te doen, de maximale termijn hiervoor is 30 dagen. U kunt er ook voor kiezen het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzend- en administratiekosten, om te zetten in een tegoedbon. Deze tegoedbon geeft u tevens eenmaal recht op gratis verzending van uw volgende bestelling.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. 

 

Retouradres:

Handelsonderneming H.D.Meester

Zwarte weg 13

8467SE Vegelinsoord

 

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over een product of de dienstverlening, kunt u dit schriftelijk of telefonisch kenbaar maken. Dit kan middels het sturen van een e-mail naar info@handelsondernemingmeester.nl , u krijgt altijd binnen 14 dagen een reactie. 

Copyright © 2023 Meester Workwear. by Zen Cart
#### PART B: #### At the bottom of /includes/templates/[your_template]/common/html_header.php Copy and paste the following lines of code (found below) just before the tag: