Cat workwear dealer Nederland

Het complete assortiment van Cat Workwear te vinden†bij Handelsonderneming H.D.Meester

In november 1904 werd de 1e Holt tractor met rupsbanden getest in Stockton, California USA. De machine, met z'n kruipsporen, werd vergeleken met een rups. (Caterpillar in het Engels)

In 1910 registreerde Holt Caterpillar als merknaam, en in 1925 fusioneerden Holt Manufacturing Company en C.L. Best Tractor Company tot Caterpillar. Wanneer Holt en Best in militaire dienst gingen, richtten ze een bedrijf op dat steunde op vooruitgang en integriteit.

Vandaag is Caterpillar nog steeds een industriŽle leider die wereld-klasse producten en diensten aanbiedt die een reputatie genieten als zijnde uitstekend, lange termijn waarde en globale ondersteuning.Begin de jaren '90 betrad Caterpillar de meer consument gerichte markt.

Vandaag is een uitgebreid assortiment van artikelen met de merknaam Caterpillar beschikbaar die allen dezelfde Caterpillar waarde weerspiegelen.

Het merk Caterpillar staat sinds meer dan een eeuw symbool voor kwaliteit en innovatie!

 
Aanbiedingen - Cat workwear dealer Nederland


Copyright © 2019 Handelsonderneming H.D. Meester. by Zen Cart
#### PART B: #### At the bottom of /includes/templates/[your_template]/common/html_header.php Copy and paste the following lines of code (found below) just before the tag: